Comandă Urmărire Comandă Contact

Livrare prin Curierat Rapid (+15 RON)

Trimite Email

Adaugă la legături favorite!

Produse 100% Originale, aduse direct din S.U.A.

Ce sunt Whitestrips?

Crest Whitestrips – sunt benzi de albire a dinţilor destinate folosirii acasă. Formula unică iţi va albi dinţii in doar câteva zile, fară să pună în pericol smalţul. Compoziţia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeaşi cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferenţa? Aceleaşi rezultate la un preţ mult mai mic.

Crest 3D White Whitestrips Supreme Flexfit

Dezlănțuie un zâmbet strălucitor tridimensional cu kit-ul Crest 3D White Supreme Flexfit. Aceste benzi de albire sunt formulate cu aceleasi ingrediente sigure pentru smalț folosite și de medicii stomatologi si albesc la fel de bine ca un tratament de 400 EUR.
Dinţi vizibil mai albi dupa 1 zi.

Folosiţi 60 de minute, 1 dată pe zi.

Concentratie peroxid: 14%.

Benzile ajung pentru 21 zile de folosire.

După 21 zile vei avea un zâmbet imaculat.


Întrebări şi răspunsuri

  • Cum funcţionează Crest Whitestrips?
    Crest Whitestrips sunt benzi elastice şi subţiri special concepute pentru a se potrivi oricărei anatomii de dinţi. Benzile sunt acoperite cu un gel care conţine peroxid de hidrogen. Când benzile sunt puse pe dinţi, gelul acţionează asupra unui substrat a dinţilor - dentina, şi îndepartează petele de sub smalţ. Gelul nu afectează smalţul si nu are efecte adverse.
  • După cât timp o să vad rezultate?
    Timpul exact după care o sa vezi rezultate este greu de prezis, pentru că este diferit la fiecare persoană în parte. Totuşi, majoritatea clienţilor noştri observă efectul de albire a dinţilor pe la jumătatea benzilor de albire, dar rezultatul final, după ce au folosit toate benzile. Dacă doreşti sa obţii rezultate vizibile într-un timp mai scurt, încearcă Crest Whitestrips 3D Professional Effects - vei observa dinţi mai albi dupa doar 2 zile!
  • Crest Whitestrips atacă smalţul?
    Nu, nu pune deloc în pericol smalţul dinţilor. Crest Whitestrips sunt concepute în aşa fel încât să îţi poţi albi dinţii în siguranţă. Benzile conţin un ingredient folosit şi de medicii stomatologi, care aduce culoarea albă, naturală, a dinţilor. Studiile arată că atunci când este folosit conform instrucţiunilor, Crest Whitestrips este complet sigur pentru dinţi. Pentru rezultate mai bune, iţi recomandăm să foloseşti o pastă de dinţi din gama Crest, cum ar fi Crest Vivid White.

Ajută să ştii

Fiecare kit de albire Crest Whitestrips 3D garantează rezultate perfecte dacă îl folosesti corect, conform instrucţiunilor. Este o metodă 100% sigură şi eficientă pentru albirea dinţilor, fara efecte adverse sau contraindicaţii.Crest Whitestrips — câştigător a numeroase premii din categoria celor mai bune metode de albire a dinţilor fără să afecteze smalţul.

Crest Whitestrips — membru activ al asociaţiei producătorilor de medicamente si instrumente pentru igiena orală.