Comandă Urmărire Comandă Contact

Livrare prin Curierat Rapid (+15 RON)

Trimite Email

Adaugă la legături favorite!

Produse 100% Originale, aduse direct din S.U.A.

Ce sunt Whitestrips?

Crest Whitestrips – sunt benzi de albire a dinţilor destinate folosirii acasă. Formula unică iţi va albi dinţii in doar câteva zile, fară să pună în pericol smalţul. Compoziţia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeaşi cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferenţa? Aceleaşi rezultate la un preţ mult mai mic.

Crest 3D White Whitestrips Professional Effects

Acesta este produsul nostru de top. Îmbinarea perfectă dintre toate produsele noastre: cel mai mare număr de benzi de albire, cea mai mare concentraţie a ingredientului activ de albire, tehnologie de fixare mai bună, lungime mai mare a benzilor. Crest Whitestrips 3D Professional Effects iţi oferă o albire de lungă durată şi mai eficientă decât toate celelalte produse ale noastre. Este ca şi cum aţi merge la cabinetul stomatologic: obţineţi aceleaşi rezultate la cel mai bun preţ!
Dinţi vizibil mai albi dupa 2 zile.

Folosiţi 30 de minute, 1 dată pe zi.

Concentratie peroxid: 10%.

Benzile ajung pentru 20 zile de folosire.

După 20 zile vei avea un zâmbet imaculat.


Întrebări şi răspunsuri

  • Cum funcţionează Crest Whitestrips?
    Crest Whitestrips sunt benzi elastice şi subţiri special concepute pentru a se potrivi oricărei anatomii de dinţi. Benzile sunt acoperite cu un gel care conţine peroxid de hidrogen. Când benzile sunt puse pe dinţi, gelul acţionează asupra unui substrat a dinţilor - dentina, şi îndepartează petele de sub smalţ. Gelul nu afectează smalţul si nu are efecte adverse.
  • După cât timp o să vad rezultate?
    Timpul exact după care o sa vezi rezultate este greu de prezis, pentru că este diferit la fiecare persoană în parte. Totuşi, majoritatea clienţilor noştri observă efectul de albire a dinţilor pe la jumătatea benzilor de albire, dar rezultatul final, după ce au folosit toate benzile. Dacă doreşti sa obţii rezultate vizibile într-un timp mai scurt, încearcă Crest Whitestrips 3D Professional Effects - vei observa dinţi mai albi dupa doar 2 zile!
  • Crest Whitestrips atacă smalţul?
    Nu, nu pune deloc în pericol smalţul dinţilor. Crest Whitestrips sunt concepute în aşa fel încât să îţi poţi albi dinţii în siguranţă. Benzile conţin un ingredient folosit şi de medicii stomatologi, care aduce culoarea albă, naturală, a dinţilor. Studiile arată că atunci când este folosit conform instrucţiunilor, Crest Whitestrips este complet sigur pentru dinţi. Pentru rezultate mai bune, iţi recomandăm să foloseşti o pastă de dinţi din gama Crest, cum ar fi Crest Vivid White.

Ajută să ştii

Fiecare kit de albire Crest Whitestrips 3D garantează rezultate perfecte dacă îl folosesti corect, conform instrucţiunilor. Este o metodă 100% sigură şi eficientă pentru albirea dinţilor, fara efecte adverse sau contraindicaţii.Crest Whitestrips — câştigător a numeroase premii din categoria celor mai bune metode de albire a dinţilor fără să afecteze smalţul.

Crest Whitestrips — membru activ al asociaţiei producătorilor de medicamente si instrumente pentru igiena orală.