Comandă Urmărire Comandă Contact

Livrare prin Curierat Rapid (+15 RON)

Trimite Email

Adaugă la legături favorite!

Produse 100% Originale, aduse direct din S.U.A.

Ce sunt Whitestrips?

Crest Whitestrips – sunt benzi de albire a dinţilor destinate folosirii acasă. Formula unică iţi va albi dinţii in doar câteva zile, fară să pună în pericol smalţul. Compoziţia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeaşi cu cea folosită de medicii stomatologi. Care este diferenţa? Aceleaşi rezultate la un preţ mult mai mic.

Ce spun clienţii noştri mulţumiţi

Vladut
2010-10-08
Am incercat odata...mi-a placut, a trecut cam 1 an si vreau sa cumpar din nou :)

Ana Maria
2010-09-05
am incercat cateva benzi, au trecut 2 zile si deja se vad dintii mai albi..de-abia astept sa termin toti plasturii !!!!!!! :D

Marius
2010-08-26
Am dat in mod intamplator peste site-ul dvs. Chiar nu mai stiu unde si cand, si am vrut sa incerc sa vad cum e. Am dintii mai galbui de cand ma stiu, astazi am primit coletul si am folosit plasturii pentru prima oara si vad deja 2 dinti din fata mai albi. Sper sa se albeasca mai mult pe zi ce trece..

Diana
2010-08-20
Partea misto este ca se cunoaste efectul destul de repede. Am urmat instructiunile, 30 de minute, 1 data pe zi...parte nasoala este ca ma cam dor dintii :(

Anastasia
2010-08-17
Cred ca sunt singura cu dinti albi de la mine din localitate :)))))


Spune-ne părerea ta:


Crest Whitestrips — câştigător a numeroase premii din categoria celor mai bune metode de albire a dinţilor fără să afecteze smalţul.

Crest Whitestrips — membru activ al asociaţiei producătorilor de medicamente si instrumente pentru igiena orală.